Vi har gennem flere år opbygget et gennemarbejdet system for kvalitetssikring. Dette stiller krav til hele virksomheden, fra produktion til anvendelse af produkterne, og gør at vi er tilpasset markedets krav.

Vi er certifiseret efter ledelsessystemet for kvalitet ISO 9001:2015 og ledelsessystemet for miljø ISO 14001:2015.

Vi kan derfor dokumentere en ensartet kvalitet i alle led, fra produktudvikling, ordrehåndtering, produktion og levering. Dette gælder alle arbejdsprocesser på alle vores nordiske fabrikker og alle vores produkter; fra isoleringsplader, byggesystemer, emballage, til industriprodukter. Dette giver dig som kunde sikkerhed for levering af det rigtige produkt til rettidigt og samme gode kvalitet - hver gang.

Gennem Tekniske Godkendelser kan vi dokumentere at vores produkter har de egenskaber, som kræves for at det byggeri, hvor produkterne anvendes, kan opfylde grundlæggende krav i bygningsreglementet.

Vores produkter er også CE-mærkede (produktet opfylder de sikkerhedskrav, som gælder i EØS, og at dette kan dokumenteres) enten gennem en harmoniseret standard (Declaration of Performance, også kaldet Ydelseserklæring) eller en Europæisk Teknisk bedømmelse (ETA).

Dokumenterne ligger tilgængelige i sammen med de aktuelle produkter her på vores hjemmeside.