Bygg

Jackon Thermomur består af 7 forskellige serier tilpasset bygningstekniske krav til forskellige typer bygninger. Det bliver hjemmesommer for de fleste i år også - tid til at bruge Thermomurtil at bygge en swimmingpool!  

Jackon arbejder tæt sammen med den professionelle bruger og i overensstemmelse med ændringer i bygningsreglementet, når man forbedrer eksisterende produkter og skaber nye. Jackon Thermomur er blevet testet og videreudviklet over 35 år. Med sidste års nyhed Thermomur 350HD består sortimentet nu af 7 forskellige serier – alt sammen tilpasset deres anvendelse og byggeprojektets energibehov i overensstemmelse med tekniske bygningsreglementer.

Nem løsning

Thermomur 350 midtkryssJackon Thermomur består af lette blokke i Jackopor EPS (ekspandered polystyren), der er stablet oven på hinanden som byggeklodser, forstærket og fyldt med beton. Resultatet er en robust og isoleret væg, der kan dækkes med puds, teglskaller, skifer eller træbeklædning. Byggesystemet lever op til de aktuelle energibehov og har teknisk godkendelse fra Sintef Byggforsk.

Da Jackon Thermomur er støbt i EPS, kan den sættes op i al slags vejr. Det er nemt at samle og tilpasse - hvert element vejer mindre end 3 kg - og de passer perfekt på hinanden. Dette sikrer en forudsigelig byggeproces både tidsmæssigt og økonomisk, noget som værdsættes af både kunden, den udførende håndværker og ikke mindst af slutkunden.

Lavt energiforbrug

Thermomur 350 Pool FagprosjektGod isolation er afgørende for at holde stabil temperatur og energiforbrug nede i swimmingpools, derfor er Thermomur® 350 og Thermomur 250x meget velegnede til dette formål. Vælg Thermomurserie baseret på, hvor godt isoleret du vil have poolen til at være: Thermomur® 350 har 100 mm isolering på hver side, mens Thermomur® 250x har 50 mm isolering på hver side. Begge serier har en 150 mm betonkerne og plastholdere med skruebefæstelse.

Thermomur-poolen kan bygges både med og uden genopfyldninger. Udvendigt over terræn kan Thermomur pudses eller være klædt med træpaneler. Byggesystemet er fleksibelt, og det er meget muligt at bygge en pool med ulige vinkler eller afrundede vægge, hvis det ønskes.

Sunde boliger

Både swimmingpools og huse bygget i Thermomur er godt og korrekt isoleret og dermed meget energieffektive. Fordi byggeriet ånder, vil boligen have fuldt udbyggede boligværelser med et sundt og behageligt indeklima, også i underetagen. Et ekstra, fuldt udbygget gulv giver både øget nytteværdi og en højere markedsværdi af boligen – derudover får man mulighed for skattefri indkomst fra leje.

Jackon Thermomur er et godt økonomisk valg ikke kun under byggeprocessen, men i hele boligens levetid. En bolig bygget i Thermomur vil være varm om vinteren og kølig om sommeren. Konstruktionen har ingen kuldebroer og derfor er der minimalt varmetab, hvilket sparer både penge og miljø i det lange løb. Jackon Thermomur er et komplet, moderne byggesystem, der beskytter miljøet – både ude og hjemme.

98% luft

Uanset hvilken serie der bruges, er Jackon Thermomur et miljøvenligt valg. God og korrekt isolering minimerer varmebehovet, og selve materialet – EPS – er et genanvendeligt naturprodukt, der koster lidt energi at producere. Isoleringsevnen i Thermomur er unik netop fordi EPS består af 98% luft

 

Knapp ta en prat om ditt prosjekt DK

Om Jackon Thermomur:

  • Jackon Thermomur er et isoleret byggesystem, der stables som byggeklodser, afstives og derefter fyldes med beton.
  • Systemet har været på det norske marked i 35 år og fungerer i alle slags vejrforhold.
  • Isoleringsmaterialerne giver en varm og tør konstruktion, som sikrer et sundt og velfungerende indeklima uden kuldebroer.
  • Byggeklodserne gør produktet enormt brugervenligt og nemt at arbejde med.

Læs mere om Jackon Thermomur her