Jackon produktionsenheder

Jackon er en familieejet industrikoncern med hovedkontor i Fredrikstad, Norge. Vi er en af Europas ledende producenter af isolering, byggesystemer samt specialprodukter og emballage i ekspanderet (EPS) og ekstruderet (XPS) polystyren og EPP (ekspanderet polypropylen) til byggebranchen og anden industri. 

Teknologien vi bruger, er:

  • Ekstrudering (XPS)
  • Blokstøbing og formstøbing (EPS, EPP, EPE)
  • Råstofproduktion


Jackon blev grundlagt i 1956 og kan vise til en historie præget af sund forretningsudvikling og kontinuerlig vækst. Vores slogan «Committed since 1956» udtrykker en stærk forpligtelse til at være en bæredygtig virksomhed:

  • Udvikle langsigtede forhold til og opbygge fælles mål med vores kunder  
  • Kontinuerlig forbedring og udvikling af vores produkter og tjenester
  • Energieffektive produkter og miljøvenlig produktion - ved fremstilling, produktion, distribution, brug, affaldshåndtering og recirkulering

 

frise icons english

 

Koncernen har en årlig omsætning på 3 milliarder kroner, 850 ansatte i 21 fabrikker i 6 lande, og salgsafdelinger i de fleste Vest-Europæiske lande - NorgeSverige, DanmarkFinlandTysklandStorbritannienFrankrigSchweizBelgien og Holland.

Vores mest kendte varemærker er Jackopor® (EPS), Jackofoam® (XPS), Thermomur®, Thermodræn® og Jackoboard® vådrum.

Udvikling for energibesparelser og miljørigtige løsninger

Vi bruger væsentlige ressourcer på udvikling af nye isoleringsløsninger, byggesystemer og produktionsmetoder. Denne prioritering gør, at vi hurtigt kan tilpasse produkter til nye markeder, behov og ønsker. Vi bestræber os på at skabe lette løsninger for et bedre miljø.

Kvalitetssikring

Vi har gennem flere år opbygget et gennemarbejdet system for kvalitetssikring. Dette stiller krav til hele virksomheden fra produktion til anvendelse af produkterne, og gør at vi er tilpasset markedets krav.

Vi er certificeret efter ledelsessystemet for kvalitet ISO 9001:2015 og ledelsessystemet for miljø ISO 14001:2015.

Vi kan dokumentere en ensartet kvalitet i alle led, fra produktudvikling, ordrehåndtering, produktion og levering. Dette gælder alle arbejdsprocesser i alle vores nordiske fabrikker og alle vores produkter; fra isoleringsplader, byggesystemer, emballage og industriprodukter. Dette giver dig som kunde sikkerhed for levering af det rigtige produkt, på det rigtige tidspunkt og i den rigtige kvalitet.

 En del af branchen

Vi er stor aktør i branchen, og derfor sidder vi naturligvis med ved bordet, når der skal snakkes om politiske tiltag, spørgsmål om miljø og sikkerhed. Vi er medlem af Plastindustrien, som er et bredt samarbejde mellem alle aktører i plastindustrien. I vores sektion - EPS sektionen har vi et godt og konstruktivt samarbejde med vores nærmeste "kon-kollegaer" om at fremme kommunikation omkring de mange miljømæssige fordele, der findes i materialet EPS, som også kaldes Airpop.

Herudover har vi i mange år været medlem af VarmeIsoleringsforeningen - VIF.