Hos BEWI arbejder vi kontinuerligt med at udvikle mere miljøvenlige produkter. Vi er certifiseret efter ledelsessystemet for miljø ISO 14001:2015 og ledelsessystemet for kvalitet ISO 9001:2015.

Vi har udarbejdet EPD (Environmental Product Declaration) - et dokument som opsummerer miljøprofilen for et produkt - for Jackopor® (EPS), Jackon Super EPS®, Jackoboard® og Jackofoam® (XPS). Alle vores produkter som er lavet af og med ekspanderet eller ekstruderet polystyren kan bruges i BREEAM NOR certificeret byggeri, eftersom produkterne ikke indeholder miljøgifte som fremgår af A20 listen.

Som medlem i Grønt Punkt Norge tager vi ansvar for den emballage vi sender på markedet. Gennem EU Ecolabel kan vi også dokumentere at vores produkter lever op til en række strenge sundheds- og miljøkrav.

Derudover er vi, via vores medlemsskab i Plastindustriens EPS sektion, også med i en genanvendelsesordning for kasserede EPS-emballager. Ordningen finansieres af EPS-producenterne og råvareleverandørerne i fællesskab.